Het belang van Ondersteunende Technologie voor Ergotherapie

In deze presentatie word je meegenomen in de laatste ontwikkelingen omtrent innovatieve ondersteunende technologie en waarom dit zo belangrijk is voor ergotherapeuten. Je krijgt handvatten mee om up-to-date te blijven en je wordt actief betrokken bij de presentatie door te reageren op stellingen en vragen via je smartphone. Deze lezing/sessie is interessant voor: ergotherapeuten.
Kenmerken:
Publicatie datum: 06-06-2018
Taal: NL
Gepubliceerd door: Ergotherapie Nederland