Looportheses voor mensen met een spierziekte

Looportheses: Moeite met lopen? Zwakte in de onderbenen, met een vergrote kans op vallen? Een beugel of spalk kan uitkomst bieden. Tijdens deze bijeenkomst op de beurs Support bespreken een revalidatiearts, een instrumentmaker en een gebruiker de mogelijkheden. Deze lezing/sessie is interessant voor: mensen met een bewegingsbeperking, mantelzorgers en zorgvrijwilligers.
Taal: NL
Gepubliceerd door: Jaarbeurs