Zitoplossingen en wet- en regelgeving rondom verstrekking van aangepaste stoelen

Zitoplossingen en wet- en regelgeving rondom verstrekking van aangepaste stoelen
Tijdens deze presentatie wordt inzicht gegeven in mogelijke zitoplossingen voor veel voorkomende zitproblemen. Daarnaast wordt aangegeven in welke situaties een cliënt wel of niet in aanmerking komt voor verstrekking van een aan functiebeperking aangepaste stoel via de zorgverzekeraar. Deze lezing/sessie is interessant voor: ergotherapeuten, wijkverpleegkundigen, medewerkers en artsen van revalidatie centra/instellingen.
Taal: NL
Gepubliceerd door: Wellco B.V.