Workshop: 'Samenwerken met mantelzorgers'

Tijdens deze workshop doe je kennis op over de drijfveren, mogelijkheden en ondersteuningsbehoeftes van mantelzorgers en leer je om de zorgsituaties vanuit het perspectief van de mantelzorger te bekijken. Deze lezing/sessie is interessant voor: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, wijkverpleegkundigen, gemeenteambtenaren en Wmo-beleidsmedewerkers, medewerkers en artsen van revalidatie centra/instellingen.
Taal: NL
Gepubliceerd door: Jaarbeurs
Onderwerpen:
Mantelzorg