Seminar
za 2 juni | 10:45 - 11:15
Ervaring Theater

Support Magazine Wmo Powerkaart

In deze lezing krijgt u, aan de hand van de inmiddels bekende groene Support Magazine Powerkaart, interessante handvaten om zelf uw Wmo-belangen te behartigen. De Wmo-artikelen 2.3.2 en 2.3.6 helpen u zelf een plan te maken om al dan niet middels een persoonsgebonden budget de meest adequate ondersteuning van uw gemeente te krijgen.
Ook aandacht voor de evaluatie van de Wmo in de praktijk. Kom en luister hoe wat ingewikkeld lijkt eigenlijk vrij eenvoudig kan zijn.

Deze lezing/sessie is interessant voor: mensen met een bewegingsbeperking, mantelzorgers en zorgvrijwilligers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, wijkverpleegkundigen, gemeenteambtenaren en Wmo-beleidsmedewerkers, medewerkers en artsen van revalidatie centra/instellingen.
WMO, Zvw, Wlz en pgb
Spreker
Monique Wijnen - Hoofdredacteur Support Magazine
Monique Wijnen en Ad van Gaalen, Hoofdredacteur van Support Magazine resp. kenner van de Wmo
Monique Wijnen is hoofdredacteur van Support Magazine; lifestyleblad over leven, werken en wonen met een lichamelijke beperking. Ze is getrouwd, heeft een dochtertje van twee en wordt geassisteerd door hulphond Santi. Een fantastisch leven met vele uitdagingen waaronder het verkrijgen van de juiste hulpmiddelen. Ad van Gaalen ontwikkelde de Support Magazine Powerkaart en is kenner van de Wmo.
Twitter: @SupportMagNL
Hoofdmediapartnerlogo-firevaned.png
Mediapartners