Seminar
do 31 mei | 12:45 - 13:15
Ervaring Theater

Living live to the max... verlamd en (toch) extreme sporten

Wil jij ook alles uit je leven halen en je dromen waarmaken?
Bas is een extreme sporter en krijgt tijdens het uitoefenen van zijn favoriete sport een ongeluk met grote gevolgen. Hij raakt verlamd tot aan zijn middel. Hij kiest ervoor om ondanks de rolstoel en beperking niet bij de pakken neer te gaan zitten. Een beperkt leven? Niet volgens Bas Peek. In zijn inspirerende lezingen vertelt hij hoe zijn leven drastisch werd omgegooid en hoe hij al snel besloot er evengoed - of juist! - iets van te maken. Ervaar hoe Bas weer in staat is de meest extreme sporten te beoefenen en een zeer succesvol leven leidt. Een uniek en persoonlijk verhaal over eigen regie nemen, de kracht van positiviteit en alles uit je leven halen. Wil jij ook alles uit je leven en je dromen waarmaken? Kom dan naar Living live tot the max... verlamd en (toch) extreme sporten.

Deze lezing/sessie is interessant voor: mensen met een bewegingsbeperking, mantelzorgers, zorgvrijwilligers en overige belangstellenden.
Mobiliteit
Welzijn
Spreker
Bas Peek, Spreker/motivator - Vereniging Gehandicapte Wintersporters (VGW)
Bas Peek, Spreker/motivator - Vereniging Gehandicapte Wintersporters
Bas Peek staat midden in het leven (2007). Hij heeft net zijn droomvrouw ontmoet en staat aan het begin van een veelbelovende carrière. Hij is Drs in de Economie. Heeft net drie jaar op Bonaire succesvol ondernomen en een eigen strandtent gehad. Bij terugkomst in Nederland werkt hij als accountmanager en is hij extreme sporter. Hiernaast voetbalt hij fanatiek in het eerste elftal, squasht, tennist en skiet regelmatig. Kortom: Bas maakt volop gebruik van de energie die door zijn lijf raast. Maar dan.....Bas krijgt tijdens het uitoefenen van zijn favoriete sport een ongeluk met grote gevolgen desondanks heeft hij een succesvolle carrière en is hij nog steeds extreme sporter.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/bas-peek-9a0a1214/
Hoofdmediapartnerlogo-firevaned.png
Mediapartners