Seminar
vr 1 juni | 13:15 - 13:45
Toegankelijkheid Theater

Toegankelijkheid is geen gunst

Toegankelijkheid is geen gunst. Wat is het dan? Graag nodig ik jou uit om in het Toegankelijkheid Theater met elkaar van gedachten te wisselen. Ik deel met jou mijn ervaringen en beleving van fysieke en sociaal-maatschappelijke toegankelijkheid. Je kan met een (grappig) voorbeeld illustreren wat jij meemaakt. Wij gaan ook onze dromen met elkaar delen. Ik neem onze dromen en antwoorden op de vraag wat toegankelijkheid is mee en die leg ik neer bij (publieke) organisaties die een stap kunnen zetten om onze dromen waar te maken.

Deze lezing/sessie is interessant voor: mensen met een bewegingsbeperking, ervaringsdeskundigen, mantelzorgers, zorgvrijwilligers en overige belangstellenden.
Spreker
Andrea Schouw-Naphegyi
Andrea Schouw-Naphegyi
Inclusief ondernemer, Bureau Zonneberg
Andrea zet zichzelf in voor een inclusieve samenleving. Zij is blijvend aan het leren als expert in mensenrechten. Zij zorgt ervoor dat wet- en regelgeving in actieplannen wordt vertaald. Zij is aangesloten bij de activiteiten van diverse stichtingen en netwerkorganisaties, zoals Inclusionlab, Coalitie voor Inclusie, hoiUtrecht die zich voor een inclusieve gemeenschap inzetten. Andrea is Hongaarse en zij woont sinds 2007 in Utrecht.

Overtuiging: iedereen die hulpmiddelen gebruikt kiest juist voor mobiliteit, vrijheid en geeft elke dag een kans. Mocht je een persoon nodig hebben om ondersteuning te krijgen, dan is vragen om hulp ook een teken van kracht.

https://www.linkedin.com/in/andreanaphegyi/
Twitter: @NaphegyiA
Hoofdmediapartnerlogo-firevaned.png
Mediapartners