Nieuws
26 februari 2019

Di-Control, alternatieve bediening voor smartdevice of computer.

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Om volwaardig te kunnen participeren in de samenleving is het bedienen van een tablet , smartphone of computer heel basaal. Het zijn ideale apparaten om overal in huis in contact te staan met jouw netwerk en de activiteiten van vrienden te volgen.
Als je handfunctie onvoldoende is kan dit voor problemen zorgen. Door het inzetten van de Di-Control wordt het bedienen van de tablet, smartphone of computer weer mogelijk gemaakt.
De Di-Control is een multifunctionele controller voor de tablet, smartphone of computer, zowel voor Android, Apple als Windows. Door het aansluiten van één of meerdere schakelaars of een (rolstoel) joystick, wordt het bedienen weer mogelijk gemaakt voor personen met zeer beperkte functionele mogelijkheden.
De Di-Control kan dus gebruikt worden voor alle besturingssystemen en kan afhankelijk van het besturingssysteem ingesteld worden voor muisbediening of scanning.
Meerdere apparaten bedienen met één Di-Control
De Di-Control heeft de mogelijkheid om met twee apparaten te koppelen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een smartphone en een tablet te bedienen of een smartphone en een computer.
Welke apparaten er gekoppeld worden is de keuze van de gebruiker.
Ook kan er per apparaat worden ingesteld welke bedieningsmethode wordt gebruikt, bijvoorbeeld scanning op de smartphone en muisbediening op de computer.

Kom het zelf proberen !!!!
U vind de Di-Control in hal 9, stand B030
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartnerlogo-firevaned.png
Mediapartners