Vemamed BV
Stand: 07.A069
Vemamed is importeur en distributeur van hoogwaardige en innovatieve rehabilitatie producten. 

3 jaar geleden hebben wij de Zinger rolstoel op de markt gebracht. Deze rolstoel is door spierziekte Nederland verkozen tot product van de maand januari. 

Op de Supportbeurs zullen wij onze nieuwe aanwinst op het gebied van mobiliteit presenteren:" De JoyRider" Een unieke lichtgewicht- opvouwbare- elektrische rolstoel. Het design, de compactheid en het gemak zijn ontleend aan de Zinger rolstoel. De besturing van de JoyRider geschiedt door een perfect afgestelde joystick besturing. Wij verwachten dat deze rolstoel nog populairder wordt dan de Zinger.

Contact

Weena 695 B7047
3013 AM
Rotterdam Nederland
010-3031279

Whitepapers

Producten en diensten

JoyRider

Vemamed introduceert: De JoyRider;

Deze elektrische-, lichtgewicht-, compacte rolstoel is een klasse apart wanneer het aankomt op design gemak en comfort. Het ontwerp van de JoyRider is ontleend aan de prijswinnende Zinger rolstoel. In tegenstelling tot de Zinger rolstoel wordt de JoyRider bestuurd met een joystick. 

De JoyRider past, net als de Zinger, in elke kofferbak en mag zelfs worden meegenomen in het vliegtuig. Een handige rolstoel voor dagelijks gebruik en een ideale reispartner.

JoyRider, neemt u mee!

Links

Hoofdmediapartnerlogo-firevaned.png
Mediapartners