Adjustforyou
Stand: 08.F064
Vol passie en toewijding staat Adjustforyou voor comfortabel aangepast ondergoed voor mensen die incontinentiemateriaal dragen. Aangepaste kleding voor incontinentie levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven en maakt de zorg gemakkelijker.

Adjustforyou heeft hiertoe een aantal innovatieve producten ontwikkeld, die allemaal vooral tot doel hebben comfort te bieden. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen rompers / body's, onderbroeken, hansops / pyama's, de beschermbroek en de zwembroek.
Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer praktisch in het gebruik.

Wij, Miranda en Monique, heten jullie daarom van harte welkom op de supportbeurs 2018! 
We staan met Adjustforyou in Hal 8 plaats F064!  Tijdens deze dagen geven wij nog meer toelichting op de producten en kunnen jullie profiteren van een leuke korting!
TOT DAN!!

Contact

Linzen-Oord 4
3991 XP
Houten Nederland
+31 30 8782988

Producten en diensten

Romper lange mouw

De romper lange mouw is van een hoogwaardige kwailteit. De stof van de rompers is van een prettig elastisch en nauwsluitend materiaal.

Alle modellen rompers zijn uitstekend geschikt voor gebruik van zwaarder incontinentiemateriaal. Er is namelijk meer ruimte in het achterpand gecreëerd, waardoor de rompers het incontinentiemateriaal volledig bedekt.


Heren boxer voor incontinentiemateriaal

De heren boxershorts zijn speciaal ontwikkeld voor het zwaardere incontinentiemateriaal. Er is meer ruimte gecreëerd in het achterpand, zodat de stof mooi over het incontinentiemateriaal heen valt. 

Vaak komt het incontinentiemateriaal toch nog onder het ondergoed uit. Bij deze boxershorts zal het incontinentiemateriaal er netjes in vallen. 

Het materiaal voelt prettig aan en is elastisch zowel in de lengte als in de breedte.

slap

De slabben voor volwassenen hebben aan de achterzijde een absorberend gedeelte en de voorzijde een badstof en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De sluiting heeft twee drukkers tevens als verstel mogelijkheid. 

Hansop

Deze hansop heeft een lange mouw en pijp en is van een hoogwaardige kwalteit.

De hansop heeft een sluiting aan de achterzijde door middel van een rits.  Om het draagcomfort te vergroten zit de sluiting niet direct op de ruggengraat, maar is ernaast geplaatst om een zo goed mogelijk comfort te bieden. 

Daarnaast is aan de binnenzijde van de rits een extra stof geplaatst zodat de ritst niet direct in contact komt met de huid.De stof van de hansop is van een prettig elastisch en nauwsluitend materiaal.

Links

Hoofdmediapartnerlogo-firevaned.png
Mediapartners