QuoVadis Nederland B.V.
Stand: 08.E015

Contact

Nieuw Baarnstraat 33
3743 BN
Baarn Nederland
+31 35 5488701
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Grid for iPad

Grid for iPad is een complete oplossing voor ondersteunde communicatie met directe toegang tot bronnen voor symbool- en tekstcommunicatie. De app bevat inhoud voor verschillende leeftijden, mogelijkheden en niveaus van geletterdheid.
Probeer het 30 dagen gratis en annuleer op elk gewenst moment. De app is als abonnement en eenmalige aanschaf te koop in de iTunes App store.

De app is geschikt voor gebruik op een iPad iOS 11 of hoger.

Belangrijkste kenmerken:
  • Vele bronnen voor verschillende leeftijden en vaardigheden
  • Op onderzoek gebaseerde benadering van ondersteunde communicatie op basis van symbolen en tekst
  • Snel en intuïtief bewerken in de app
  • Account bewerken vanaf elke Windows-computer
  • Doe meer met Grid - elke dag nieuwe bronnen toegevoegd
  • Verkrijgbaar in 16 talen

Links